SportBoxx

Met SportBoxx maak je elke sportliefhebber blij. Kies je voor een dagje golfen of geef je liever een hockeyclinic cadeau? De keuze is aan jou! Een voetbalwedstrijd van iemand zijn favoriete club tot racen in een Lamborghini, het is allemaal mogelijk. Er zijn SportBoxxen voor voetbal, Formule 1, paardensport, tennis, boksen en golfen.

SportBoxx biedt meer dan 55 verschillende thema's.

Koop nu Verzilver nu
SportBoxx

Voetbal

De SportBoxx is het ideale cadeau om weg te geven aan een voetballiefhebber. SportBoxx heeft een veelzijdig aanbod van voetbalclubs uit de Nederlandse Eredivisie, de Jupiler Leaque en de Belgische Jupiler Pro League. De gelukkige ontvanger van de Sportboxx kan zelf een voetbalwedstrijd uitkiezen van zijn favoriete club.

Koop nu Verzilver nu
Voetbal

Events

SportBoxx heeft vele sportevenementen in het assortiment; van paardensport tot boksen. Van golfen tot Formule 1. Kijken naar de diverse race-evenementen op Circuit Park Zandvoort, zie Valentino Rossi racen op de TT Assen of toch liever zelf achter het stuur van een Ferrari of Lamborghini?

Met SportBoxx is er voor ieder wat wils!

Koop nu Verzilver nu
Events

Welkom bij SportBoxx

Met een SportBoxx kan je elke sportliefhebber blij maken. Kies je voor een voetbalwedstrijd, of geef je liever een hockeyclinic cadeau? De keuze is aan jou. Er zijn al SportBoxxen voor de volgende sporten: voetbal, Formule 1, paardensport, tennis, boksen en golfen.

SportBoxx>Events>Racen SportBoxx https://www.sportboxx.com/images/resize/300/32/circuit-park-zandvoort-diverse-races.png

Circuit Park Zandvoort - Diverse races

€ 49,95
49.95
SportBoxx>Voetbal>Eredivisie SportBoxx https://www.sportboxx.com/images/resize/300/55/fc-twente.png

FC Twente

€ 50,00
50
SportBoxx>Voetbal>Eredivisie SportBoxx https://www.sportboxx.com/images/resize/300/53/heracles-almelo.png

Heracles Almelo

€ 55,00
55
SportBoxx>Voetbal>Eredivisie SportBoxx https://www.sportboxx.com/images/resize/300/34/nac-breda.png

NAC Breda

€ 43,00
43
sportboxx-voetbal

Voetbal

SportBoxx werkt samen met veel voetbalclubs in Nederland en België. De voetbal SportBoxx is het ideale cadeau om weg te geven aan een voetballiefhebber.

Meer info
sportboxx-events

Events

Van paardensport tot boksen. Van golfen tot Formule 1. Of liever toch racen met de Supercar Experience? Met de SportBoxx voor events kan je vele kanten op.

Meer info
sportboxx-proclinic

Pro Clinics

SportBoxx biedt een 6-tal verschillende Pro Clinics aan. Dit cadeau is ideaal voor de beginnende sporter, maar ook voor degene die wat langer meelopen.

Meer info

SportBoxx Pro Clinic

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven over de nieuwe ontwikkelingen en acties van SportBoxx, meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.


SportBoxx is ook verkrijgbaar bij